tag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post1085522046562238606..comments2023-09-12T15:21:38.876+02:00Comments on Shacky's kitchen: Sočni aromatični ćureći batakShackyhttp://www.blogger.com/profile/02706367161385682534noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-45406865062611784562019-12-03T18:11:45.760+01:002019-12-03T18:11:45.760+01:00Curetina bude suva ako se ne spikuje.... U meso se...Curetina bude suva ako se ne spikuje.... U meso se uvuce list slanine i cen bel luka... Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04167178572647033327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-34987706994572809622019-07-21T09:18:03.864+02:002019-07-21T09:18:03.864+02:00Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)Tamarahttp://pozajmiceprivatno.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-3590167897348384412013-01-06T12:58:03.770+01:002013-01-06T12:58:03.770+01:00Samo izvolite :) Nama je i ovako bio vrlo ukusan :...Samo izvolite :) Nama je i ovako bio vrlo ukusan :)Shackyhttps://www.blogger.com/profile/02706367161385682534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-59167253917216356162013-01-06T11:25:07.174+01:002013-01-06T11:25:07.174+01:00Па, добро. Мада би било исправније да се коријанде...Па, добро. Мада би било исправније да се коријандер, млевени, дода на кувани батак, па онда у рерну. На тај начин би се кувањем избегла "конфузија" ароме ловора, рузмарина и коријандера. Рузмарин, наравно, непосредно пре сервирања. Да пробамо? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15715727351335422767noreply@blogger.com