tag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.comments2023-09-12T15:21:38.876+02:00Shacky's kitchenShackyhttp://www.blogger.com/profile/02706367161385682534noreply@blogger.comBlogger809125tag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-71357333521556512021-10-27T18:14:32.405+02:002021-10-27T18:14:32.405+02:00Можда сам и од вас узео овај рецепт. Спремам на ис...Можда сам и од вас узео овај рецепт. Спремам на исти начин већ неколико година у буренцету помешано краставчиће, карфиол, зелени парадајз и сомборке. Живим сам, али се волим похвалити пријатељима и сви су презадовољни.<br />ВеинаAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/01173431642226616636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-5675591669799676882020-12-26T12:55:37.860+01:002020-12-26T12:55:37.860+01:00Najbolje je skuvati pticu, pa zatim tim fondom nal...Najbolje je skuvati pticu, pa zatim tim fondom nalivati paprikaš. Tako se ne gube ukusi a nema kostiju koje prave problem. ranzizamhttps://www.blogger.com/profile/03123389464235958312noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-28494728292506615332020-01-04T18:19:51.054+01:002020-01-04T18:19:51.054+01:00Obavezan u mojoj kuhinji već dugo godina... Obavezan u mojoj kuhinji već dugo godina... Cacahttps://www.blogger.com/profile/10015943844350222731noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-82793116141040922642019-12-25T23:59:03.447+01:002019-12-25T23:59:03.447+01:00Spremam sutra.Spremam sutra.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17429197162461440361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-45406865062611784562019-12-03T18:11:45.760+01:002019-12-03T18:11:45.760+01:00Curetina bude suva ako se ne spikuje.... U meso se...Curetina bude suva ako se ne spikuje.... U meso se uvuce list slanine i cen bel luka... Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04167178572647033327noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-34987706994572809622019-07-21T09:18:03.864+02:002019-07-21T09:18:03.864+02:00Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)Tamarahttp://pozajmiceprivatno.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-64844086997678683472019-06-23T09:51:30.432+02:002019-06-23T09:51:30.432+02:00Hvala :)Hvala :)Zorahttp://pozajmiceprivatno.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-11185992636530962112019-05-04T10:23:20.639+02:002019-05-04T10:23:20.639+02:00Hvala :)Hvala :)Brankahttp://pozajmice-isti-dan.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-16070115838181669352019-05-04T10:03:15.281+02:002019-05-04T10:03:15.281+02:00hvala:)hvala:)Brankahttp://brze-pozajmice.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-16853493473130899082019-02-06T20:40:06.950+01:002019-02-06T20:40:06.950+01:00Hvala :)Hvala :)Vedranahttp://privatnizajmodavci.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-22803453076470634412019-02-06T17:17:56.231+01:002019-02-06T17:17:56.231+01:00Odlično je samo još nedostaje crno domaće vino od ...Odlično je samo još nedostaje crno domaće vino od hamburgAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02821830134567081914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-87101939677760657622019-02-04T11:14:29.723+01:002019-02-04T11:14:29.723+01:00I još uz to zaljevati sa finim domaćim gemištima.I još uz to zaljevati sa finim domaćim gemištima.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-87036722801336272172018-10-24T12:28:34.596+02:002018-10-24T12:28:34.596+02:00Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)Marinahttp://privatnepozajmicenovca.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-35461463691075035782018-09-23T07:55:31.639+02:002018-09-23T07:55:31.639+02:00Hvala :)Hvala :)Aleksandrahttp://brze-pozajmice.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-2149706015826270542018-05-09T11:07:19.427+02:002018-05-09T11:07:19.427+02:00Provereno, nije za sve vrste oboljenja stitnjace. ...Provereno, nije za sve vrste oboljenja stitnjace. Nije za Hasimoto - nikako.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-85926881165900170272018-04-24T11:40:07.740+02:002018-04-24T11:40:07.740+02:00Odlično izgledaju! Super recept! :)Odlično izgledaju! Super recept! :)Mariahttp://pozajmice-isti-dan.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-22582669419516580692018-03-08T17:37:21.456+01:002018-03-08T17:37:21.456+01:00Odlično izgledaju! Super recept! :)Odlično izgledaju! Super recept! :)Gabihttp://brze-pozajmice.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-1421959843782971502017-12-28T09:17:11.800+01:002017-12-28T09:17:11.800+01:00Isprobala sam recept i odlično je ispao :)Isprobala sam recept i odlično je ispao :)Anahttp://pozajmiceprivatno.eunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-83330671812370178192015-12-06T13:45:17.419+01:002015-12-06T13:45:17.419+01:00Halloween je jedan od mojih omiljenih praznika i ...Halloween je jedan od mojih omiljenih praznika i vrlo cesto napravim sitne kolace i tortu za taj dan naravno sa STRASNIM stvarima ali nikad mi nije palo napamet da ukrasim i pitu zaista izvrstan recept i divno ukrasena pita bundevice su posebno ljupke nadam se da su se svidele i malisanimaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-21076612470904529412015-01-18T13:16:57.979+01:002015-01-18T13:16:57.979+01:00Najbolji rolat,svaka cast za objasnjenje.Najbolji rolat,svaka cast za objasnjenje.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-64944619482244171142014-08-17T20:13:19.967+02:002014-08-17T20:13:19.967+02:00danas se spremam da napravim ovaj liker uz dodatak...danas se spremam da napravim ovaj liker uz dodatak i korice pomorandže.17.08.2014.pozdrav.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-20854939090113876252014-04-28T18:26:15.016+02:002014-04-28T18:26:15.016+02:00Hvala devojke na komentarima! Branka, zaista je bi...Hvala devojke na komentarima! Branka, zaista je bila uživancija pripremati recepte iz tvoje kuhinje, a brodet nam se toliko dopao da je pravljen već više puta i uvek sa istom slašću pojeden. Sigurna sam da ću još koji tvoj recept isprobati, onako, za svoju dušu, bez kuvarigrica!Shackyhttps://www.blogger.com/profile/02706367161385682534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-56229819717708810672014-04-27T23:03:11.524+02:002014-04-27T23:03:11.524+02:00Puno ti hvala za još jedan krug isprobavanja mojih...Puno ti hvala za još jedan krug isprobavanja mojih recepata u ovom krugu igrice, a posebno hvala na izboru baš ovih recepata. Kruh izgleda fenomenalno, sjemenke bundeve su sigurno odličan dodatak i drago mi je da vam se svidio kako sam tako i u kombinacijama, a posebno onoj sa marmeladom. Brodet je posebna priča, hvala ti što si se za njega odlučila, iako nisi stavila ribe kao ja koristila si jako kvalitetnu ribu i vjerujem da ste uživali u ovom ručku, brancin, orada, škarpina su odličan izbor, uz male dorade sa tvoje strane brodet u tvojoj izvedbi odlično izgleda i drago mi je da vam se tako svidio ! Jako čokoladna tortica izgleda fenomenalno, baš si je lijepo ukrasila, to je omiljena torta moje sestre i ona kojom se svi rado počastimo i drago mi je da se našla i u tvom izboru i da je dobila ocjenu "savršenstvo" :). Hvala ti još jednom na svemu !Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-3787523146101991132014-04-27T20:43:31.923+02:002014-04-27T20:43:31.923+02:00Hlepcic mi se jako svidja, sve skupa jedan bogovsk...Hlepcic mi se jako svidja, sve skupa jedan bogovski rucak, verujem da su ukucani uzivali.:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-736216153512545346.post-18107354831989528482014-04-15T20:37:51.674+02:002014-04-15T20:37:51.674+02:00Jelena, prvo da ti zahvalim na receptu za Esterhaz...Jelena, prvo da ti zahvalim na receptu za Esterhazi tortu. Isprobana je i izvranredna . <br />Što se tiče kora za Doboš tortu, tvrdim da je najbitnije imati prave plehove sa malom visinom ivica . Moja svekrva je pravi sa 20-23 kore, ali ima plehove stare bar 50 godina, sa ivicama cca 1/4 cm. tako da deblje kore ne bi mogla da napravi i da hoće.Osim toga plehovi su masivni - masa ne zagoreva iako je tanka. Pozajmi plehove od svekrve i začas ćeš ti doći do 24 kore - to sam ja uradila pre neki dan.Anonymousnoreply@blogger.com